NIEUWBOUW

Appartement in een prachtige omgeving

€ 254.000

IK WIL MEER INFO OF EEN AFSPRAAK
Avinguda Del Rey Juan Carlos 1
Javea
3
1
95 m2
0 m2
Omschrijving

Het appartement heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer, open keuken met eethoek.
De gemeenschappelijke ruimte heeft een zwembad voor volwassenen, een kinderzwembad, kinderspeelplaats, landschapstuin en een strand.
U heeft een ondergrondse berging, een eigen parkeerplaats met de pre-installatie voor een oplaadpunt voor elektrische auto’s en een fietsenstalling.
De prijs is inclusief de elektrische jaloezieën, inbouwkasten, doucheschermen en spiegels in de badkamers, lage en hoge keukenkasten, elektrische oven, keramische kookplaat, afzuigkap, pre-installatie voor airconditioning en telecommunicatiesysteem, binnen- en buitenverlichting en USB-oplaadpunten in de woonkamer en slaapkamers.
Het is gelegen in Jávea. Als u op zoek bent naar een plek dat een typisch mediterraans vakantieparadijs is, dan vindt u het hier! Het is omgeven door witte ruisende stranden en het landschap is geweldig.

Veel watersportliefhebbers gaan naar dit gebied vanwege de lange stranden.

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

INDELING
Gelijkvloers
Slaapkamer
Badkamer
Woonkamer
Keuken
Zwembad
Tuin
RUIMTELIJKE ORDENING
EPC GEGEVENS
BEBOUWING
BEBOUWING
BOUWJAAR
AANTAL SLAAPKAMERS 3
AANTAL BADKAMERS 1
GROND OPPERVLAKTE 0
WOONOPPERVLAKTE 95
COMFORT
OVERIGE
ASBESTATTEST geen