Ipanena, nieuwe ontwikkeling aan de Calanova Golf

€ 255.000

IK WIL MEER INFO OF EEN AFSPRAAK
Avenida Puero Gatos C. Colorado
Marbella (14880)
2
0
0 m2
0 m2
Omschrijving

Welkom Bij Ipanema.

Een nieuwe ontwikkeling te Calanova, moderne appartementen en penthouses, de indeling van de woning zijn stijlvol ingedeeld zodat u optimaal kan genieten van de mooie locatie aan de Calanova Golf . De urbanisatie wordt in verschillende fases opgebouwd bestaat  uit 7 blokken van maximaal 4 verdiepingen met een selectie van 2 tot 3 slaapkamerappartementen, begane grond met ruime tuin , de 1ste en 2de verdieping of penthouses met ruime terrassen . De blokken  worden gebouwd op verschillende niveaus , elk gebouw is iets anders georiënteerd en gepositioneerd met groene beplanting ertussen, hebben voldoende privacy en comfort. Vooral de terrassen van de penthouses die helemaal rondom lopen , zodat u een 360° uitzicht heeft op de omgeving en Middellandse Zee.

Elke woning heeft een indeling met open keuken , zijn ultra modern ingericht met top kwaliteitsapparatuur, de badkamers hebben een ruime instap regendouche en zijn voorzien van een luxueuze badkuip. De grote terrassen vormen een belangrijk onderdeel bij Ipanema bieden niet alleen de ruimte om van het prachtige uitzicht te genieten.
Open de schuiframen van de woonkamer of slaapkamer en geniet van de verbinding naar de buitenruimte . Het complex beschikt over 2 buitenzwembaden, waaronder een strand en lagune style zwembad , omringd door groene zones en bloeiende tuinen de paden met een Ipanema -thema leiden u naar de luxueuze faciliteiten van het complex zoals een professionele volledig uitgeruste gym, privé spa met verwarmd binnenzwembad , sauna en stoombad. 

Wenst u meer informatie over dit project en haar beschikbaarheid van appartementen en penthouses wees er snel bij en bel ons .

INDELING
Gelijkvloers
Slaapkamer
RUIMTELIJKE ORDENING
EPC GEGEVENS
BEBOUWING
BEBOUWING
BOUWJAAR
AANTAL SLAAPKAMERS 2
AANTAL BADKAMERS 0
GROND OPPERVLAKTE 0
WOONOPPERVLAKTE 0
COMFORT
OVERIGE
ASBESTATTEST geen