The Oakhill - Marbella

Vanaf € 299.000

IK WIL MEER INFO OF EEN AFSPRAAK
x
Marbella (29604)
2
0
0 m2
0 m2
Omschrijving

Welkom in Oakhill.

Gelegen temidden van prachtige natuur in de heuvels nabij Marbella, The Oakhill is een privélandgoed op slechts een klein eindje rijden
weg van stranden, golf en levendige lokale steden. In veel opzichten uniek, The Oakhill is een elegante gesloten urbanisatie van luxe en ruime appartementen in het uitgestrekte terrein van wat aanvoelt als een privélandgoed. De drukte van het moderne leven wordt een verre herinnering terwijl je jezelf onderdompelt in een van de beste en meest rustige gebieden van Zuid-Spanje.
Een aantrekkelijk project van 40. volledig gerenoveerde en goed ingerichte woonruimte ruime appartementen met tuin en duplex penthouses, beide beschikbaar in royale afmetingen twee en drie slaapkamer opties en zowel qua privacy als afwerking zorgt voor een comfortabele woonstijl.
Alle appartementen hebben premium marmeren vloeren, moderne keukens met Siemens-apparatuur en luxe badkamers met inloopdouches. Panoramische uitzichten vullen de woonruimtes via de grote terrassen voor een  levensstijl  van klassiek Spaans.

INDELING
Gelijkvloers
Slaapkamer
RUIMTELIJKE ORDENING
EPC GEGEVENS
BEBOUWING
BEBOUWING
BOUWJAAR
AANTAL SLAAPKAMERS 2
AANTAL BADKAMERS 0
GROND OPPERVLAKTE 0
WOONOPPERVLAKTE 0
COMFORT
OVERIGE
ASBESTATTEST geen