Vanian Views 532

€ 413.000

IK WIL MEER INFO OF EEN AFSPRAAK
x
Estepona
2
1
95 m2
0 m2
Omschrijving

Vanian Views Estepona is een nieuwbouw project dat bestaat uit 61 stijlvolle appartementen en penthouses, elk met 2 en 3 slaapkamers, een eigen garage en een berging. Het ligt in de exclusieve wijk Selwo in Estepona aan de Costa del Sol.
Dit geavanceerde project biedt een opvallende semi-ovale architectuur die binnen- en buitenruimtes naadloos in elkaar laat overvloeien, zodat u volledig kunt genieten van het natuurlijke licht en het adembenemende landschap.

Prachtig en modern appartement. Goed gelegen nabij het strand en commercieel centrum. Met zijn twee slaapkamers en twee badkamers is dit een ideaal woonappartement. Als u de Belgische winter op een stijlvolle manier wil overbruggen, biedt dit ongeziene mogelijkheden. Ook ideaal om te verhuren en zo heel wat kosten te recupereren.

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

INDELING
Gelijkvloers
Slaapkamer
Badkamer
RUIMTELIJKE ORDENING
EPC GEGEVENS
BEBOUWING
BEBOUWING
BOUWJAAR
AANTAL SLAAPKAMERS 2
AANTAL BADKAMERS 1
GROND OPPERVLAKTE 0
WOONOPPERVLAKTE 95
COMFORT
OVERIGE
ASBESTATTEST geen