NIEUWBOUW

Nieuwbouw appartementsgebouw in centrum Eeklo

€ 1.420.000

IK WIL MEER INFO OF EEN AFSPRAAK
Stationsstraat 68
Eeklo
8
0
495 m2
147 m2
2023
Omschrijving

OPEN BEZOEK MOMENT – ZATERDAG 13/04 – 10u TOT 12u30
Residentie Florence is een nieuw modern gebouw in het centrum van Eeklo. Dit gebouw staat op een toplocatie waar alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels, horeca,.. op wandelafstand zijn. Deze kleinschalige residentie bestaat uit een casco handelsgelijkvloers, 3 appartementen en een duplex penthouse. De mooie gevelsteen in combinatie met het zwarte raamwerk zorgt voor een mooi contrast. 

Op het gelijkvloers is het handelspand casco opgeleverd zodanig u nog zelf kan kiezen hoe dit wordt afgewerkt in functie met het type zaak dat er zal ondergebracht worden.

Op de eerste, tweede en derde verdieping vinden we 3 gelijke afgewerkte appartementen terug van 83m² , die elk beschikken over 2 slaapkamers én een terras voor- en achteraan.

Op de vierde verdieping en het dakverdiep is er een ruime duplex penthouse voorzien van 127m² met een prachtige ruime leefruimte met open keuken, terras voor- en achteraan, 2 slaapkamers en een ruime badkamer. 

Elk appartement beschikt over zowel een terras vooraan als achteraan zodat u op elk moment van de dag kan genieten van zon of schaduw. In het gebouw is uiteraard ook een lift voorzien die u zelfs tot in kelderverdieping brengt. In de kelder is er voor elk appartement een privatieve berging voorzien én een gemeenschappelijke fietsenberging. Ook het handelspand heeft hier een privatieve kelderberging.

De appartementen zijn ondertussen nagenoeg volledig afgewerkt op enkele details na. 

Dit is dé ideale kans voor investeerders om een volledig nieuwbouw appartementsgebouw aan te kopen zonder dat u in mede-eigendom zit.

EPB in opmaak. 

Meer info ? Contacteer ons snel voor een bezoek ter plaatse !

INDELING
Verdieping 1
Slaapkamer

Verdieping 2
Slaapkamer

Verdieping 3
Slaapkamer

Verdieping 4
Slaapkamer
RUIMTELIJKE ORDENING
EPC GEGEVENS
BEBOUWING
BEBOUWING Gesloten
BOUWJAAR 2023
AANTAL SLAAPKAMERS 8
AANTAL BADKAMERS 0
GROND OPPERVLAKTE 147
WOONOPPERVLAKTE 495
DAK Zadeldak
ELEKTRISCH KEURINGSATTEST Ja
COMFORT
KEUKENTYPE Hyper-geïnstalleerd
VERWARMING Aardgas
ELEKTRICITEIT ja
AARDGAS ja
REGENWATER ja
TELEFOON ja
DISTRIBUTIE ja
RIOLERING ja
INTERNET ja
VIDEOFOON ja
SEPTISCHE PUT ja
OVERIGE
BESCHIKBAAR Bij akte
ASBESTATTEST geen