NIEUWBOUW

Nieuwbouw appartementsgebouw in centrum Eeklo

€ 1.420.000

IK WIL MEER INFO OF EEN AFSPRAAK
Stationsstraat 68
Eeklo
8
1
0 m2
147 m2
2022
Omschrijving

Residentie Florence is een nieuw modern gebouw in het centrum van Eeklo. Dit gebouw verrijst op een toplocatie waar alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels, horeca,.. op wandelafstand zijn. Deze kleinschalige residentie zal bestaan uit een handelsgelijkvloers, 3 appartementen en een duplex penthouse. De mooie gevelsteen in combinatie met het zwarte raamwerk zorgt voor een mooi contrast. 

Op het gelijkvloers zal het handelspand casco worden opgeleverd zodanig u nog zelf kan kiezen hoe dit wordt afgewerkt in functie met het type zaak dat er zal ondergebracht worden.

Op de eerste, tweede en derde verdieping vinden we 3 gelijke appartementen terug van 83m²  die elk beschikken over 2 slaapkamers. 

Op de vierde verdieping en het dakverdiep is er een ruime duplex penthouse voorzien van 127m² waar de indeling nog kan gewijzigd worden. 

Elk appartement beschikt over zowel een terras vooraan als achteraan zodat u op elk moment van de dag kan genieten van zon of schaduw. In het gebouw is uiteraard ook een lift voorzien die u zelfs tot in kelderverdieping zal brengen. In de kelder is er voor elk appartement een privatieve berging voorzien én een gemeenschappelijke fietsenberging. 

De afwerking in het appartement kan u nog volledig gaan personaliseren dankzij het lastenboek waar ruime budgetten zijn voorzien voor sanitair, keuken en vloeren. 

Dit is dé ideale kans voor investeerders om een volledig nieuwbouw appartementsgebouw aan te kopen zonder dat u in mede-eigendom zit.

Meer info ? Contacteer ons voor het lastenboek en de plannen. 

INDELING
Verdieping 1
Slaapkamer

Verdieping 2
Slaapkamer

Verdieping 3
Slaapkamer

Verdieping 4
Slaapkamer
RUIMTELIJKE ORDENING
EPC GEGEVENS
BEBOUWING
BEBOUWING Gesloten
BOUWJAAR 2022
AANTAL SLAAPKAMERS 8
AANTAL BADKAMERS 1
GROND OPPERVLAKTE 147
WOONOPPERVLAKTE 0
DAK Zadeldak
ELEKTRISCH KEURINGSATTEST Ja
COMFORT
KEUKENTYPE Hyper-geïnstalleerd
VERWARMING Aardgas
ELEKTRICITEIT ja
AARDGAS ja
REGENWATER ja
TELEFOON ja
DISTRIBUTIE ja
RIOLERING ja
INTERNET ja
VIDEOFOON ja
SEPTISCHE PUT ja
OVERIGE
BESCHIKBAAR bij oplevering
ASBESTATTEST geen