NIEUW

Een gouden kans in het hart van Eeklo

IK WIL MEER INFO OF EEN AFSPRAAK
Markt 999
Eeklo
0
0
0 m2
0 m2
Omschrijving

Bent u op zoek naar een unieke horecakans in het bruisende hart van Eeklo? Dan is dit uw moment! 

Een gevestigde naam op de Markt van Eeklo, wordt nu ter overname aangeboden. Deze charmante brasserie, gelegen in een historisch pand met een prachtig uitzicht op het levendige stadsplein, biedt een ongeëvenaarde combinatie van sfeer, kwaliteit en potentieel.

Troeven:

*Uitstekende locatie: Gelegen op de Markt, de centrale ontmoetingsplaats van Eeklo, trekt deze brasserie zowel lokale bewoners als toeristen aan. De locatie biedt een constante stroom van potentiële klanten en geweldige zichtbaarheid.

*Authentieke sfeer: Het interieur van de brasserie straalt een warme en gastvrije ambiance uit, met stijlvolle decoraties die de rijke geschiedenis van het pand eer aandoen. Dit zorgt voor een unieke eetervaring die klanten keer op keer terug doet komen.

*Ruime zitgelegenheid: Met een ruime eetzaal en een prachtig terras biedt de brasserie voldoende zitplaatsen voor grote groepen en intieme diners. Het verwarmde terras is een populaire plek heel het jaar door, ideaal voor een gezellige lunch of een ontspannen drankje.

*Sterke reputatie: Dankzij jaren van toegewijde service en hoge kwaliteit heeft deze zaak een uitstekende reputatie opgebouwd. Veel trouwe klanten waarderen de persoonlijke touch en de constante kwaliteit van het eten en de service.

*Groeipotentieel: Voor de nieuwe eigenaar zijn er talloze mogelijkheden om de zaak verder te laten groeien. Denk aan uitbreidingen van het menu, het organiseren van evenementen of het benutten van de extra zaal boven voor familiefeesten of vergaderingen. De markt en de locatie bieden eindeloze mogelijkheden voor innovatie en groei.

*Woongelegenheid: Boven de zaak is er nog een ruim duplex appartement aanwezig met 3 slaapkamers, wat de mogelijkheid geeft om te wonen boven uw zaak. 

Uw Investering:
De overname van deze gekende zaak is een uitstekende investering voor ondernemers die willen profiteren van een goedlopende zaak met een gevestigde naam. De eigenaars zijn bereid om een uitgebreide overdracht te voorzien en hun ervaring en kennis te delen om een soepele overgang te garanderen.
Grijp deze kans om eigenaar te worden van een bloeiende brasserie in een van de meest gewilde locaties van Eeklo. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

De overname zal gebeuren door overdracht aandelen van de bestaande vennootschap.
 

RUIMTELIJKE ORDENING
EFFECTIEF OVERSTROMINGSGEVOELIG Niet overstromingsgevoelig
AFGEBAKENDE OEVERZONE Niet overstromingsgevoelig
G-SCORE A
P-SCORE A
EPC GEGEVENS
BEBOUWING
BEBOUWING
BOUWJAAR
AANTAL SLAAPKAMERS 0
AANTAL BADKAMERS 0
GROND OPPERVLAKTE 0
WOONOPPERVLAKTE 0
COMFORT
VERWARMING Aardgas
ELEKTRICITEIT ja
AARDGAS ja
STADSWATER ja
DISTRIBUTIE ja
RIOLERING ja
AIRCO ja
INTERNET ja
OVERIGE
ASBESTATTEST geen